Det gode måltid
Vi elsker at lave den mad, du elsker at spise og dine måltider skal være hyggelige oplevelser, som du ser frem til hver dag.
Derfor er det også vigtigt, at du anretter din mad på en tallerken, så det ser indbydende ud. Hvis du får kølemad fra Madservice Aalborg får du en vejledning, der fortæller, hvordan du skal varme din mad.
Når du flytter på plejehjem, får du veltilberedte og varierede måltider fra Madservice Aalborg. Personalet sørger for, at din mad er tilpasset dine behov for ernæring, og hver dag kan du til alle dagens måltider - også de små, hyggelige - vælge mellem flere retter.
Vi elsker at lave den mad, du elsker at spise.”
Vejledning til opvarmning af kølemad
Rød etiket = Mad der skal varmes |
Maden kan både varmes i ovn og mikrobølgeovn. Maden opvarmes i emballagen med film over. Brug en gaffel og prik huller i filmen i alle rum. |
Blå etiket = Mad der ikke skal varmes | Maden skal opbevares i køleskab indtil servering. |
Praktiske oplysninger:
Maden opbevares i køleskab ved maximum 5 grader.
Når maden er leveret, er den efterfølgende opbevaring og opvarmning dit ansvar.
1 | Tag din mad ud af køleskabet |
---|---|
2 | Rød etiket: Skal varmes. Blå etiket: Skal ikke varmes. |
3 | Maden opvarmes i bakken med film over - prik hul i filmen i alle rum med en gaffel eller urtekniv. |
4 | Indstil mikroovnen på mellem effekt. |
5 | Indstil mikroovnen på 5-8 minutter, hvis du varmer en hovedret. Indstil mikroovnen på 3 minutter, hvis du varmer en forret eller en dessert. |
6 | Når tiden er gået, tag bakken ud og over på en tallerken. |
7 | Anret din mad. Velbekomme. |
Vejledende tider til opvarmning af kølemad.
Mikrobølgeovn |
Watt |
Tid |
Hovedretter | 600 watt | 5 - 8 minutter |
Supper | 600 watt | 3 minutter |
Ovn (opvarmet) |
Temperatur |
Tid |
Hovedretter | 1100 celsius | 35 minutter |
Supper | 1100 celsius | 30 minutter |