Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Madservice Aalborg

Om Madservice Aalborg

Hygge og gode råvarer er vigtige ingredienser i et dejligt måltid mad. Vi tilbereder lækre, hjemmelavede måltider til dig. Vores fornemste opgave er at lave mad, du glæder dig til at spise.

Mad fra Madservice Aalborg er vejen til spændende mad af høj kvalitet. Vi sammensætter så vidt muligt menuerne ud fra sæson og årstidernes gode, friske råvarer. Vi tilbyder altid muligheden for at vælge mellem flere retter, så der er noget for enhver smag – også din. Vi har mange års erfaring med at tilberede bordets glæder – både almindelige retter og individuelle diæter.

"Hver lørdag mødes jeg med en kammerat der også får mad fra Madservice. Vi taler om maden, som vi begge er meget begejstret for”.

Modtager af mad fra Madservice Aalborg

Hvorfor skal du vælge Madservice Aalborg

Hvis du vælger Madservice Aalborg som din madleverandør får du en velkomstmappe, der fortæller dig lidt om:

  • Hvem er Madservice Aalborg
  • En menuplan for den aktuelle måned
  • Hvordan bestiller du mad
  • Elektronisk bestilling af din mad
  • Hvordan bliver maden leveret
  • Hvordan afbestiller du din mad
  • Mulighed for at bestille en kræsepose
  • Mulighed for at bestille en madpakke

og har du flere spørgsmål ringer du bare til vores kundesupport - se kontaktinfo nederst på siden. De hjælper dig gerne.

 

Når der er gået 2 til 3 uger kontakter vi dig, for at høre om alt er som det skal være. Vi spørger eksempelvis om mængden af mad passer, om du får udfyldt menuplanen og andet der har med din mad at gøre. Du har også mulighed for at stille spørgsmål.  

Vi har vores eget bageri, hvor vi bager alt brød og kager til beboerne på plejehjem og beboere i eget hjem. Her bages alt fra småkager til jul, lagkager til fødselsdage og rugbrød, franskbrød og morgenbrød til hverdage og weekend. Vores bageri udvikler desuden på området indenfor bagværk.

En gang i mellem sender vi en lille overraskelse med ud til dig som bor i eget hjem. Det kan være en lille kage, en lille dessert eller noget helt andet. Hvis du skal have mad den dag du har fødselsdag, så modtager du en lille hilsen i form af noget lækkert til ganen.

Kontakt

Madservice Aalborg

Fortunavej 2 9210 Aalborg SØ

Ring til os

99 31 55 00

Telefontider

Hvis du vil vide mere

Madservice Aalborg består af tre køkkener og en administration:

Køkkenet Gug laver mad til 1700 beboere på plejehjem og til 850 borgere på Frit Valgs-området. Hjemmeboende borgere får maden leveret som varm mad eller kølemad.

Køkkenet Lions Park sørger for øvrig døgnkost til 1700 beboere på plejehjem og tager sig også af møde- og kursusforplejning i kommunen.

Køkkenet Fyensgade er vores bageri, hvor vi bager alt brød og kager til beboere på plejehjem og borgere i eget hjem.

Madservice Aalborg

Fortunavej 2
9210 Aalborg SØ

Telefon: 99 31 55 00