Skip til hoved indholdet
    Hjem På menuen Til dig i eget hjem

Menuer til hjemmeboende

Se den aktuelle menuplan for kølemad til hjemmeboende fra Madservice Aalborg - din kommunale leverandør.

Ved Madservice Aalborg kan du fra den 1. juli ikke længere få leveret varm mad, men du kan få leveret kølemad. Du kan vælge mellem flere retter dagligt, og du kan bestille madpakker, proteindrikke og kræseposer - du kan også bestille middag til en gæst.

Vores mad er hjemmelavet og vi sammensætter menuen ud fra sæson og årstidens friske råvarer. Vi laver maden fra bunden og den smages til i vores køkkener, som har mange års erfaring i at tilberede bordets glæder. Vores kølemad er samme høje kvalitet og gode udvalg, som de måltider du har modtaget varm. Der er det samme store udvalg, som du er vant til og du får stadig en månedlig menuplan.

Fra den 1. januar 2024 er prisen for et standardmåltid:

  • 66,00 kroner for en hovedret og biret
  • 61,00 kroner for en hovedret
  • 27,00 kroner for en madpakke
  • 17,00 kroner for en proteindrik

Første gang du skal betale for maden modtager du et girokort, som du kan tilmelde til PBS, Betalingsservice, enten via Net Bank eller ved personlig henvendelse i din bank.

Webtilgængelighed

En del af indholdet på denne side er i pdf-format.

Hvis du oplever problemer med at tilgå indholdet, fordi du for eksempel bruger skærm- eller højtlæser, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi ud af at tilbyde dig et tilgængeligt alternativ.

Du finder vores kontaktoplysninger nederst her på siden.

 

Se menuer for

Madservice Aalborg

Fortunavej 2
9210 Aalborg SØ

Telefon: 99 31 55 00