Madservice Aalborg

Madservice Aalborg har fokus på hjemmelavet mad, gode og friske råvarer, kvalitet, årstider, økologi og miljø. Vi har desuden specialviden inden for diæter som energitæt mad, dysfagi venlig mad samt andre diæter.

Madservice Aalborg er en stor konkurrencedygtig og udviklingsorienteret team-organisation, der består af tre køkkener. Vi tilbereder mad til alle kommunens ældre på plejehjem samt hjemmeboende pensionister.

Madservice Aalborg fokuserer på hjemmelavet mad, kvalitet, årstider, økologi og miljø. Vores specialviden inden for diæter som energitæt mad, dysfagivenlig mad samt andre diæter sikrer, at alle borgere kan få berigende og næringsrigtig mad.

Vi tilbyder en vifte af menuer, som så vidt muligt sammensættes ud fra sæson og årstidernes gode og friske råvarer. Muligheden for altid at vælge mellem flere retter og forskellige typer af mad tilgodeser de forskellige smagsløg, så måltiderne både bliver tiltalende og varierede. Maden laves fra bunden og den smages til af vores medarbejdere, som har mange års erfaring i at tilberede bordets glæder.

Organisation

Madservice Aalborg består af tre køkkener og en administration:

  • Køkkenet Gug laver kølemad til 1700 beboere på plejehjem og  til 850 borgere på Frit Valgs området. Borgerne på Frit valg får maden leveret som varm mad eller kølemad.
  • Køkkenet Lions Park leverer øvrig døgnkost til 1700 beboere på plejehjem samt intern møde- og kursusforplejning.
  • Køkkenet Fyensgade er bageri. Her bages alt brød og kager til beboere på plejehjem og borgere i eget hjem.

Kontakt

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Madservice Aalborg på tlf 9931 6691 hverdage mellem 8.00 og 15.00.

Skriv til Madservice Aalborg

 

 

Del indhold